در دیدار شهردار ساری و اعضای شورای اسلامی شهر تاکید شد:

اجرای پروژه‌های شهرداری ساری با پیوست سیما و منظر

کد خبر : 4018817 فروردین 1401اخبار 0
در جلسه‌ای که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر ساری و شهردار مرکز استان برگزار شد تأکید شد که همه پروژه‌های شهرداری ساری با رویکرد و پیوست سیما و منظر اجرا می‌شود.
اجرای پروژه‌های شهرداری ساری با پیوست سیما و منظر

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ساری، در نشستی که با حضور سید افشین راسخ، علی عاشقان، سیدرحمان میرشجاعی، سیدحسین یوسفی و شهرام ایرجی اعضای شورای اسلامی شهر ساری، جواد طالبی شهردار ساری، علیرضا حمیدی معاون خدمات شهری، سید حمزه حسینی معاون شهرسازی و معماری، سید حسین صالحی نیا و علی اکبر بابایی مشاوران شهردار، نقی زارع رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری با موضوع بررسی فعالیت های پیش روی شهرداری ساری در دفتر شهردار برگزار شد، با تأکید بر اینکه تمام پروژه‌های شهری 1401 باید پیوست سیما و منظر به خود بگیرد برنامه‌ریزی و اجرای آن مورد بحث و گفتگوی اعضای این جلسه قرار گرفت.

 

در این جلسه عنوان شد که با توجه به میزبانی ساری از رویداد 2022، ایجاد جاذبه‌های شهری و افزایش زیبایی بصری می‌تواند در استقبال هر چه‌بهتر از این رویداد مهم گردشگری نقش مؤثری داشته باشد؛ بنابراین باید تلاش کرد تا این مهم در مرکز استان به تحقق برسد.

گالری تصاویر

افزودن دیدگاه




متن بالا را در زیر وارد کنید

رادیو شهروند
نقشه جامع شهر ساری
مجله شهروندی
چندرسانه ای
تجارب شهرهای موفق دنیا
ارسال تصویر
تصاویر شهر را برای ما ارسال کنید