چرا شیشه را بازیافت کنیم؟

در بازیافت شیشه نسبت به تولید شیشه مواد خام و انرژی کمتری مصرف می شود بنابراین این فرآیند علاوه بر تولید گازهای مضر کمتر، منابع طبیعی را برای نسل های آینده حفظ می کند. امروزه از محصولات شیشهای در تولید فایبرگلاس، ظروف غذاخوری، بطریهای نوشابه، در و پنجره، لامپ و… استفاده فراوانی می شود. باید بدانید که شیشه های تولید شده از شیشه های بازیافتی، میزان آلودگی هوا را حدود ۲۰ درصد و آلودگی آب را حدود ۵۰ درصد کاهش می دهد.
استفاده از منابع طبیعی کره زمین کاهش می یابد.
سلسله مراتب تولید سبزتر (دوستدار محیط زیست) است زیرا میزان هر گونه آلودگی در بازیافت نسبت به تولید مواد خام بسیار کمتر است.
زباله ها و پسماند های بسیار کمی تولید می شوند که این امر می تواند برای محیط زیست گامی مثبت تلقی شود
می توان گفت که هنگام بازیافت شیشه، به میزان ۴۰ درصد سوخت کمتری مورد استفاده قرار می گیرد، به بیانی دیگر می توان گفت که ۴۰ درصد دی اکسید کمتری در جو زمین منتشر می شود.
بازیافت شیشه به دو دسته تقسیم میشود:
1_ بازیافت چرخه بسته:
در بازیافت چرخه بسته، موادی که مورد استفاده قرار گرفته اند چندین بار به محصولات جدید تبدیل می شوند. باید بدانید که این روش با یک روند همیشگی و پایدار قابل انجام است. همچنین در این بازیافت به هیچ عنوان موادی هدر نمی رود.
2_ بازیافت چرخه باز:
در بازیافت چرخه باز مواد مصرفشده را به محصولاتی تبدیل میکنند که به هیچ عنوان نمیتوان آنها را دوباره بازیافت کرد. به بیانی دیگر این مواد تنها یک بار بازیافت می شوند و سپس آنها را دور میریزند. برخی از افراد بر این باورند که نمی توان اسم این کار را بازیافت گذاشت زیرا با انجام این کار مواد بسیاری هدر می روند و به پسماند تبدیل میشوند.
افزودن دیدگاه