6 راه کاهش شیرابه

کد خبر : 168234 تیر 1399آموزش و فرهنگ سازی 0
شیرابه به مایعی که از داخل زباله عبور کرده و به بیرون زایدات جامد نشت می‌کند و شامل مواد قابل حل (Soluble)، معلق یا ذرات مخلوطی از اجزای همان زباله باشد، گفته می‌شود.
6 راه کاهش شیرابه


با اتخاذ روش‌های زیر زباله‌ها دیرتر بو می‌گیرند چون شیرابه عامل ایجاد بوی نامطبوع است :

✔به جای آنکه تفاله چایی را با آب در سطل زباله برگردانیم،می‌توانیم تفاله را داخل سبد بریزیم تا خشک شود سپس به داخل سطل زباله منتقل کنیم.

✔هرچقدر میوه را نازک‌تر پوست بکنیم، رطوبت پوست میوه کمتر می‌شود.

✔پوست هندوانه حجیم است. اگر پس از مصرف هندوانه سه ساعت پوست آن را کنار سینک ظرفشویی بگذاریم،رطوبت پوست هندوانه بسیار کاهش می‌یابد. علاوه بر آن می‌توانیم پوست این میوه را خرد کنیم. این کار باعث می‌شود هم جای کمتری بگیرد و هم سریع‌تر خشک شود.

✔ظروف تتراپک برای بسته‌بندی و عرضه مواد لبنی و آب میوه استفاده می‌شود. این ظروف را هنگام مصرف باید تا حد امکان خالی سپس فشرده کنیم تا داخل آن هیچ رطوبتی باقی نماند.

✔از ظروف پت برای عرضه نوشیدنی‌هایی مانند آب معدنی استفاده می‌شود. ما نباید پس از نوشیدن چند جرعه آب معدنی بقیه آن را داخل کیسه زباله بیندازیم‌ حتی اگر قصد نوشیدن بقیه آب را نداریم، می‌توانیم آب را در گلدان خالی سپس ظرف را فشرده کنیم. این کار باعث کاهش حجم پسماند و رطوبت آن می‌شود. بعد بطری داخل سطل زباله بیندازیم.

با این روشها زباله دیرتر بو می‌گیرد چون عامل ایجاد بوی نامطبوع زباله، شیرابه است.

اشتراک گذاری

افزودن دیدگاه




متن بالا را در زیر وارد کنید

رادیو شهروند
نقدهای شایسته
مجله شهروندی
چندرسانه ای
ارسال تصویر
تصاویر شهر را برای ما ارسال کنید